Cum cumpar

Selectarea produselor dorite 

In momentul in care ati gasit un produs pe care doriti sa il achizitionati, apasati pe butonul Adauga in cos. Veti fi apoi directionat automat catre pagina de vizualizare a Cosului de cumparaturi, unde aveti optiunea sa vizualizati lista de produse existente in cos, sa modificati cantitatile pe care doriti sa le achizitionati sau sa renuntati la unul, mai multe sau toate produsele introduse in cos. Pentru a va intoarce din nou la site si a adauga alte produse in cos, actionati butonul Continua cumparaturile.

                                      

Cum pot modifica/actualiza cantitatile din comanda?

Daca ati introdus in cosul de cumparaturi mai multe articole decat doriti de fapt sa achizitionati, acest lucru re poate realiza din cosul de cumparaturi, dupa ce apasati butonul din stanga jos "trimite comanda". Urmatoarea fereastra deschisa va va permite sa actualizati cantitatile per articol sau sa stergeti produse din cosul de cumparaturi.Informatii pentru expediere

Pentru a finaliza comanda, apasati pe butonul Trimite comanda. In cazul in care sunteti client nou, va trebui sa va creati mai intai un cont de utilizator, completand formularul de inregistrare prezent in pagina. Acest proces nu va va rapi mai mult de 1-2 minute, dupa care veti putea finaliza comanda. In cazul in care informatiile pentru plata sunt diferite de informatiile pentru expediere, selectati optiunea Completeaza o noua adresa pentru plata si introduceti informatiile dorite. 

Finalizarea comenzii

Pentru a plasa comanda, selectati metoda de plata pe care o preferati si folositi campul Comentarii comanda, care va permite sa trimiteti eventuale informatii suplimentare. Dupa ce v-ati asigurat ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile practicate, apasati butonul Trimite comanda pentru a trece la pasul urmator. 

In functie de caracteristicile comenzii Dvs. si de optiunile disponibile, este posibil sa vi se solicite apoi alegerea unei anumite metode de livrare, careia ii pot fi asociate anumite costuri de transport. Veti putea vizualiza valoarea costurilor de livrare inainte de finalizarea comenzii.

Pentru a comanda online e necesar sa iti creezi un cont in cadrul site-ului. Foloseste o adresa de e-mail valabila, pe care o verifici des. Pe aceasta adresa de e-mail vei primi notificari legate de crearea contului sau despre comenzi. Asigura-te ca datele tale introduse la cont sunt corecte.

Imediat dupa finalizarea comenzii veti primi un email de confirmare al primirii acesteia. Disponibilitatea articolului comandat va  fi confirmata ulterior prin email sau telefon.

In cazul in care alegeti optiunea de plata prin transfer bancar, va rugam sa asteptati factura proforma.

SC Sportmark International SRL este prelucrator de date cu caracter personal nr. 21446. Datele dumneavostra nu vor fi divulgate catre terti.