Despre ANKL! (ex Pepper Shop for Shoes)

Primul magazin Pepper a fost deschis in Bucuresti in 2006, din dorinta de a face accesibile colectiile internationale de incaltaminte si accesorii publicului iubitor de moda din Romania.

Calitatea produselor, precum si caracterul lor exclusivist au determinat Pepper sa devina unul dintre cei mai importanti jucatori autohtoni de pe piata fashion retail-ului, compania operand prin intermediul a doua magazine fizice in cele mai importante centre comerciale din Bucuresti: AFI Cotroceni, Baneasa Shopping City. 

Anul 2013 a marcat si intrarea pe piata on-line, prin deschiderea magazinului virtual www.pepper.ro. (in prezent www.ankl.ro) . Una dintre ideile din spatele acestui nou proiect este aceea de a oferi si clientilor ce nu locuiesc in Bucuresti accesul facil la brand-uri internationale.

Incepand cu luna aprilie 2019, magazinele Pepper au venit magazinele ANKL! 

In prezent, ANKL! este un magazin multibrand de incaltaminte, imbracaminte si accesorii, ce vine in intampinarea persoanelor active, moderne, care au o viata sociala intensa si care vor sa bifeze aparitii urbane. In magazinul ANKL! vei gasi o selectie atenta a celor mai noi colectii din marile capitale europene ale modei, deoarece in selectia produselor disponibile se ia in considerare exclusivitatea produselor, designul lor, calitatea, unicitatea pe care o confera si apartenenta la un anumit stil de viata, pentru ca tu sa faci in mod cert declaratii moderne & indraznete pe piese care reflecta "noul cool".

Vino in comunitatea ANKL!, inspira-te impreuna cu noi din cultura urban sport si primeste doza ta zilnica de recomandari & inspiratie in materie de incaltaminte, imbracaminte si accesorii de la cele mai cool brand-uri: Y-3, EA7, Iceberg, John Richmond, Sprayground, 11 by BBS, Karl Lagerfeld & more! Convinge-te cat de cool sunt colectiile actuale in magazinele ANKL! din AFI Cotroceni & Baneasa Shopping City! sau in shop-ul online. Te asteptam sa iti alegi item-uri potrivite stilului tau, ce ti vor da un aer fresh & urban cool indiferent de contextul in care alegi sa le porti.