ANKL Club Card – Regulament Oficial

Nu esti inca membru?

Te poti inscrie in programul de fidelitate solicitand cardul in magazinele fizice ANKL! sau ne poti scrie pe adresa de email contact@ankl.ro , iar noi iti trimiem toate informatiile necesare pentru a intra in posesia cardului direct la tine acasa.

Calitatea de membru este atestata prin cardul de fidelitate Ankl; acesta nu este un card de credit, ci un card de identificare a clientilor fideli pe baza caruia posesorii beneficiaza de un set de avantaje la achizitionarea de produse din reteaua de magazine Ankl.

 

Beneficiile cardului de fidelitate Ankl

  • Discount-uri la achizitiile din magazinele Ankl!
  • Invitatii la evenimentele organizate de Ankl! Clientii fideli sunt invitati la vanzarile promotionale cu circuit inchis, unde pot beneficia de preturi preferentiale, la prezentari de moda si la alte evenimente speciale Ankl. 
  •  Posibilitatea de a beneficia de informatii in avans cu privire la planul de oferta si planul promotional oferit de Ankl.

 

Dobandirea calitatii de membru ANKL CLUB

Poate intra in posesia cardului de fidelitate Ankl orice persoana care achizitioneaza produse din magazinele Ankl, iar posesorii de card pot beneficia de discounturi de pana la maxim 20%, conform privilegiilor programului de fidelitate prezentate mai jos, dupa atingerea pragurilor de achizitii astfel:

  • 10% discount la articolele de incaltaminte si accesorii atat din magazinele fizice ANKL!, cat si online pe ankl.ro. Pentru mentinerea acestui discount este necesar sa efectuati cumparaturi in valoare de 2000-3000 RON in decursul unui an de la emiterea acestuia. In cazul in care nu veti efectua cumparaturi in intervalul valorilor specificate cardul se anuleaza.
  • 15% discount la depasirea pragului de 3000 RON si se mentine valabil pentru cumparaturi cuprinse intre 3000 si 5000 RON in decursul unui an de la majorarea acestuia.
  • 20% discount la depasirea pragului de 5000 RON si se mentine valabil pentru cumparaturi de peste 5000 RON in decursul unui an de la majorarea acestuia .

Reducerea se va aplica la urmatoarea achizitie, nu la cea la care se emite cardul.

Nota: valoarea achizitiilor in registrate pe card pentru atingerea pragurilor trebuie cumulate intr-un interval de maxim 12 luni de la momentul inregistrarii primei achizitii.

Participantul completeaza integral formularul de inscriere, cu date reale si citet.

Cardul de fidelitate Ankl se va trimite catre posesor la magazinul Ankl .

 

Titularul cardului va avea obligatia de a anunta fara intarziere orice schimbare a informatiilor personale si, de asemenea, va anunta pierderea, furtul sau deteriorarea cardului de fidelitate.

 

Mecanism de functionare

Zona de desfasurare a programului de fidelitate este reprezentata de punctele de vanzare Ankl de pe intreg teritoriul Romaniei, cu posibilitate de extindere si la viitori parteneri.

Programul de fidelitate are o durata nedeterminata. Puteti ramane in programul de fidelitate si puteti beneficia in continuare de avantajele cardului de fidelitate Ankl in conditiile in care in decursul ultimului an calendaristic ati achizitionat produse Ankl in valoare de 2000 RON/3000RON/5000 RON.

Procentul de discount disponibil pentru orice achizitie efectuata de dumneavoastra in perioada de valabilitate a cardului de fidelitate Ankl este aplicabil avand in vedere urmatorul considerent:

  • in cazul in care produsul achizitionat face parte dintr-o promotie sau dintr-o campanie de reduceri de pret, se va lua in considerare doar discount-ul cel mai semnificativ (comparand discount-ul de card si discount-ul promotiei).

Clientii posesori de card beneficiaza de extra discount de 10% la achizitiile facute in perioadele de reducere, cu precizarea ca totalul discounturilor nu trebuie sa depaseasca 50% din pretul initial al produselor.

 

Ankl isi rezerva dreptul de a sista oricand derularea programului, instiintarea cu privirea la aceasta fiind afisata in toate punctele de vanzare Ankl cu cel putin 15 zile inainte.

Ankl isi rezerva dreptul de a anula cardurile de fidelitate fara o notificare prealabila

Conform legii 677/2001, datele dumneavoastra personale vor fi prelucrate doar in vederea analizelor necesare Ankl. Acestea nu vor fi instrainate catre alte baze de date; conform legii mentionate se pot aduce modificari sau se poate face opozitie cu privire la datele personale.

Acceptarea discount-ului presupune si acceptarea conditiilor acestui regulament.