ANKL Club Card – Regulament Oficial

ANKL Club Card – Regulament Oficial

 

Calitatea de membru este atestata prin cardul de fidelitate Ankl; acesta nu este un card de credit, ci un card de identificare a clientilor fideli pe baza caruia posesorii beneficiaza de un set de avantaje la achizitionarea de produse din reteaua de magazine Ankl.

 

Beneficiile cardului de fidelitate Ankl

Discount-uri la achizitiile din magazinele Ankl!

 

Invitatii la evenimentele organizate de Ankl! Clientii fideli sunt invitati la vanzarile promotionale cu circuit inchis, unde pot beneficia de preturi preferentiale, la prezentari de moda si la alte evenimente speciale Ankl.

 

In plus, veti avea posibilitatea de a beneficia de informatii in avans cu privire la planul de oferta si planul promotional oferit de Ankl.

 

Dobandirea calitatii de memebru ANKL CLUB

 

Poate intra in posesia cardului de fidelitate Ankl orice persoana care achizitioneaza produse din magazinele Ankl astfel:

 

- card de 10% - se va emite la orice cumparatura (pe un bon fiscal sau mai multe bonuri fiscale cumulate in aceeasi zi) de mai mult sau egal cu 1000 de lei, acesta fiind valabil atat timp cat cumparaturile anuale depasesc 1000 lei cumulat in an, mai putin suma initiala.

- card de 15% - se va emite la cumparaturi  (pe un bon fiscal sau mai multe bonuri fiscale cumulate in aceeasi zi) de mai mult sau egal cu  1500 lei si va fi valabil atat timp cat cumparaturile anuale depasesc 1500 lei cumulat in an, mai putin suma initiala.

- card de 20% - se va emite la cumparaturi  (pe un bon fiscal sau mai multe bonuri fiscale cumulate in aceeasi zi) de mai mult sau egal cu 2000 lei si va fi valabil atat timp cat cumparaturile anuale depasesc 2000 lei cumulat in an, mai putin suma initiala.

 

Reducerea se va aplica la urmatoarea achizitie, nu la cea la care se emite cardul.

 

Participantul completeaza integral formularul de inscriere, cu date reale si citet.

Cardul de fidelitate Ankl se va trimite catre posesor la magazinul Ankl .

 

Titularul cardului va avea obligatia de a anunta fara intarziere orice schimbare a informatiilor personale si, de asemenea, va anunta pierderea, furtul sau deteriorarea cardului de fidelitate.

 

Mecanism de functionare

 

Zona de desfasurare a programului de fidelitate este reprezentata de punctele de vanzare Ankl de pe intreg teritoriul Romaniei, cu posibilitate de extindere si la viitori parteneri.

 

Programul de fidelitate are o durata nedeterminata. Puteti ramane in programul de fidelitate si puteti beneficia in continuare de avantajele cardului de fidelitate Ankl in conditiile in care in decursul ultimului an calendaristic ati achizitionat produse Ankl in valoare de 1000 RON/1500RON/2000 RON.

 

Procentul de discount disponibil pentru orice achizitie efectuata de dumneavoastra in perioada de valabilitate a cardului de fidelitate Ankl este aplicabil avand in vedere urmatorul considerent:

  • in cazul in care produsul achizitionat face parte dintr-o promotie sau dintr-o campanie de reduceri de pret, se va lua in considerare doar discount-ul cel mai semnificativ (comparand discount-ul de card si discount-ul promotiei).

Clientii posesori de card beneficiaza de extra discount de 10% la achizitiile facute in perioadele de reducere, cu precizarea ca totalul discounturilor nu trebuie sa depaseasca 50% din pretul initial al produselor.

 

Ankl isi rezerva dreptul de a sista oricand derularea programului, instiintarea cu privirea la aceasta fiind afisata in toate punctele de vanzare Ankl cu cel putin 15 zile inainte.

Ankl isi rezerva dreptul de a anula cardurile de fidelitate fara o notificare prealabila

Conform legii 677/2001, datele dumneavoastra personale vor fi prelucrate doar in vederea analizelor necesare Ankl. Acestea nu vor fi instrainate catre alte baze de date; conform legii mentionate se pot aduce modificari sau se poate face opozitie cu privire la datele personale.

Acceptarea discount-ului presupune si acceptarea conditiilor acestui regulament.