Politica de returnare

Retur garantat in 14 zile

Potrivit O.G. 34/2014 produsele achizitionate la distanta se pot returna in termen de 14 zile lucratoare de la primirea comenzii. Pentru retur e necesar sa ne trimti un email la contact@ankl.ro in care sa detaliezi situatia. Adresa la care se returneaza produsele este urmatoarea: Calea Rahovei, nr. 266-268, etajul 4, in incinta Electromagnetica. 

 Schimbarea produselor garantata 

 Orice produs achizitionat de pe www.ankl.ro poate fi returnat sau schimbat in termen de 14 zile.

 Produsul returnat trebuie sa fie in stare perfecta, in ambalajul original si cu certificatul de garantie. Nu este primit daca este zgariat, deteriorat, daca nu are etichetele intacte ori daca ii lipsesc din accesorii. Nu sunt acceptate drept retur produsele purtate, cu urme de uzura. Returnarea produsului se face tot prin intermediul firmei de curierat care ti-a adus produsul. Taxa curierului pentru retur e suportata de client. In cazul returnarii contravalorii comenzii, aceasta se va face in cel mult 14 zile de la data la care produsul a fost receptionat de Ankl. Returnarea de produse este valabila pentru persoanele fizice.

In cazul produselor defecte, acestea se repara, se inlocuiesc sau se returneaza contravaloarea. Cele 3 optiuni sunt valabile in aceasta ordine

In cazul in care se constata ca defectul este unul de fabricatie, instrictiunile din talonul de garantie fiind respectate:

  1. contravaloarea transportului produsului inlocuit este suportata de ankl.ro
  2. daca produsul nu poate fi reparat sau schimbat,  clientului i se returneaza si contravaloarea transportului

Coletul il vei primi in 2-5 zile, termen preconizat pentru zilele lucratoare. Pot aparea intarzieri din diverse cauze: meteo, sarbatori legale, etc. Daca nu va aflati intr-o localitate din zona de acoperire a curierului, livrarea ar putea costa mai mult. Va vom informa despre aceste costuri dupa ce ati comandat. Daca intervin cresteri de preturi impuse de firma de curierat se vor mari tarifele de livrare fara instiintare. Ankl (www.ankl.ro) nu isi asuma raspunderea pentru starea produselor dupa ce acestea au fost predate curierului. Atentie: in cazul in care curierul nu gaseste pe nimeni la destinatie si nu reuseste sa predea coletul, comanda se va intoarce la noi. Pentru a incerca o alta expediere destinatarul se obliga sa plateasca pentru ambele expeditii.

NU primim retururi prin Posta Romana! Va rugam urmariti traseul coletului dvs. pentru a fi sigur/a ca acesta a ajuns la Ankl! Cheltuielile pentru returul produselor sunt suportate de catre client! Preturile aferente transporului sunt disponibile pe www.Fancourier.ro. Rambursarea contravalorii produsului returnat se va face in cel mult 14 de zile de la Retur prin transfer bancar in contul IBAN specificat de client.

Restituirea banilor se face numai in baza unui cont bancar ,iar taxa de transport va fi suportata de dumneavoastra.