Swims, colectia de vara water-friendly

Marca norvegiana SWIMS a fost infiintata de Johan Ringdal in 2005, odata cu lansarea cizmelor colorate din cauciuc. Relansarea cizmelor clasice cu o tenta moderna s-a dovedit a fi un mare succes, iar brand-ul SWIMS poate fi gasit acum in peste 30 de tari, in mai mult de 700 de magazine moderne, precum Neiman Marcus, Scoop and Brooks Brothers in SUA, Isetan in Japonia , Harrods, Harvey Nichols, Orlebar Brown in Marea Britanie si Le Bon Marché in Franta. Colectia SWIMS include cizme, jachete, imbracaminte, mocasini, pantofi, umbrele si genti, toate bazate pe stiluri clasice, nostalgice realizate cu materiale moderne si neasteptate.

 Incaltamintea SWIMS

Colectia de incaltaminte continua sa creasca prin adaugarea de noi serii de mocasini clasici si de noi culori pentru tenisii Luca. Linia George este disponibila in noi stiluri stralucitoare de vara. Iar in final, va prezentam o colectie la inceput de drum: Sneaker Loafer, conceputa pentru a satisface noua cerere pentru incaltaminte fashion sport. Pentru femei suntem bucurosi sa introducem mocasinii nostri, transformati cu ajutorul unor noi tesaturi si materiale.

pantofi si accesorii swims

Accesoriile SWIMS

Pentru colectia SS15, SWIMS isi extinde intr-adevar linia de accesorii. Exista acum un total de 6 stiluri diferite de genti de voiaj, fiecare in parte fiind conceputa special pentru diferite ocazii si, desigur, prosoapele noastre de plaja, in culori proaspete de vara.